Mozaika na Tvrzi 26.7.-28.7. 2024

Martina Lupe Švarcová/

Zvu Vás na tvořivý víkend s MOZAIKOU, kterou spolu vytvoříme „Na skále“, což je romantická bývalá středověká Budkovická Tvrz.

Na kurz se může přihlásit úplně kdokoliv, kdo má chuť zkusit něco nového, nebo se chce oddat práci s mozaikou. Je to atraktivní metoda, kterou si zamiluje každý kdo si rád hraje. Vždy vznikne velmi krásný kus umění. Není možné aby se dílo nepovedlo. Už jen samotný proces tvoření také nabízí pohled do svého vlastního nitra a fantazie.

Víkendový kurz nám umožní vytvořit obraz či kachli, krásnou dekoraci do květináče nebo rovnou do zahrady.

Co vás čeká? Povíme si pár slov o mozaice a připravíme si návrh. ( není úplně nutné umět kreslit, tužku umí držet každý ;-)), také si můžete přinést už hotovou předlohu, nebo jen inspiraci. Pak si ukážeme postup převádění návrhu do techniky mozaiky. Naučíme se štípat keramickou kachličku, typy lepení i spárování. Mozaiku je možné vytvořit v podstatě skoro na cokoliv. Jen podklad by měl být savý, aby vše dobře přilnulo k podkladu. Dostanete k dispozici atraktivní dekoraci ve tvaru koule, nebo si můžete obložit košík na bylinky.

Kurz bude probíhat venku na zahradě s kouzelným výhledem do údolí. V případě deště se máme kde schovat a pokračovat ve tvorbě. Je tu spousta zákoutí, kde je možné si odpočinout a relaxovat. Večer si uděláme oheň.

Cena na víkend včetně stravy je 4 800 Kč.

Co v ceně není:

  • Pokud budeš chtít přespat, je možné si vzít stan, nebo přespat na vlastní matraci v domě. Cena 200kč/na noc.
  • Kleště na štípání kachliček. Popis kleští pošlu emailem. Je také možné si kleště zapůjčit, ale je nutné si je dopředu zamluvit.

Registrace na email – mlsvarcova6@gmail.com nebo Tel.: 608676823

Adresa kurzu: Budkovice 142, Ivančice

Moc se na vás těším!

Martina


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *